Saltar al contenido

ESQUEMA NACIONAL DE SEGURETAT (ENS)

A Informàtica Morell SL, ens enorgulleix anunciar que hem obtingut la prestigiosa Certificació de l’Esquema Nacional de Seguretat (ENS). Aquesta certificació és un testimoni del nostre compromís amb la seguretat i la protecció de la informació dels nostres clients.

L’ENS és un marc regulador que estableix els principis i requisits necessaris per garantir la protecció adequada de la informació en les administracions públiques i en les empreses del sector privat que col·laboren amb elles. Obtenir aquesta certificació significa que hem implementat i mantenim els més alts estàndards de seguretat en tots els nostres processos i serveis.

Per a nosaltres, la seguretat de la informació no és només una prioritat, sinó una responsabilitat. La certificació ENS garanteix que els nostres sistemes i procediments compleixen amb els estrictes criteris de confidencialitat, integritat, disponibilitat, autenticitat i traçabilitat exigits per l’Esquema Nacional de Seguretat.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad